Eskilliler Derneği Aşurede Buluşturdu

Eskilliler Aşure EtkinliğindeEskilliler Derneği Aşurede Buluşturdu

Eskil Kültür, Eğitim, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Konya´da gerçekleştirdiği aşure programıyla Konya´daki Eskillileri buluşturdu.
    Konya Karatay Erol Olçok (Eski Feritpaşa) İlkokulu bahçesinde yapılan program Dernek Başkanı Süleyman Altan ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleşti.
    Programa Ziraat Odası Başkanı Necati Belgemen, Ak Parti Eskil eski İlçe Başkanı Mustafa Zavlak, Eskil Eşmekaya Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği Başkan Yardımcısı Ömer Karaer´le birlikte çok sayıda Eskil’li katıldı.
    Süleyman Altan, "Bu tür programlar kaynaşmamız için önemli etkinliklerdir. Burada hemşerilerimizle bir araya gelerek hasret gideriyoruz, istişare ediyoruz. 16 Bin Eskilli´nin yaşadığı Konya´da inşallah önemli etkinlere imza atacağız. Yönetim kurulu olarak her ayın 15’inde hemşerilerimizle kaynaşma toplantıları düzenleyeceğiz. Bu ayki toplantımız aşure etkinliğine geldiği için 2 programı birlikte yaptık. Bugün de aşure etkinliğimize gelen-gelemeyen tüm dostlarımıza, kardeşlerimize teşekkür ederiz." diye konuştu.