Eskilder’den Recep Çelen ve Süleyman Altan’a Ziyaret!

Eskil Kültür Eğitim ve Dayanışma Derneği Başkanı Süleyman Altan ve Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Bozdağ ve Yaşar Başpınar Atatürk İlkokulu Müdürü Recep Çelen ve Kırmızı Beyaz firmasının sahibi Eskil Belediye Başkan Adayı Süleyman Altan’ı ziyaret etti.

Eskilder Yönetimi kendi yoğun iş tempolarından zaman buldukça ziyaretlerini devam ettiriyor.  Bu hafta ziyaretler kapsamında Dernek Başkanı Süleyman Altan ve Yönetim kurulu üyeleri Aksaray’a  planlı bir ziyaret gerçekleştirdi.

Eskilder Yönetiminin ilk ziyaret yeri Atatürk İlkokulu müdürü Recep Çelen oldu.  Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Recep Çelen, Eskilimiz adına güzel faaliyetlere imza atan derneğimizin ziyareti beni gururlandırdı.  Çelen, Atatürk İlkokulu faaliyetleri hakkında dernek yönetimini bilgilendirerek okul ve okulun faaliyet alanlarını gezdirdi.

Eskil Kültür eğitim ve dayanışma derneği başkanı Süleyman Altan ise, ülkemizin üretmeye ihtiyacı var. Biz sizi şahsınızı tanımamız münasebeti ile yerel ve ulusal basından takip ediyoruz. Fakat canlı olarak gördüğümüz bu manzara bizleri duygulandırdı ve gururlandırdı.   Biz Aksaray’ın ücra bir köşesindeki bir okulu bu kadar aktif bir okul haline getirdiniz. Okulda en ücra ve en kör alanları bile gayet güzel ve kullanışlı bir hale getirmişsiniz.  Okulda görmüş olduğumuz manzara ’da öğrenci annelerinin aktiviteleri ve bunların üretime katkısı, okulun başarıları, sebze bahçesi ve ağaçlandırma çalışmaları, daha birçok faaliyeti takdire şayan olarak görüyoruz.  Öncelikle şahsınıza ve okulumuzdaki öğretmen, öğrenci, aileleri ve okul yönetimine teşekkür ediyoruz.  Dedi.

Günün Anısına Atatürk İlkokulu Müdürü Recep Çelen Dernek Başkanı Süleyman Altan’a bir tablo hediye etti.

BBP Eskil Belediye Başkan Adayı Süleyman Altan’a Ziyaret!

Dernek Yönetiminin bir sonraki durağı Mart 2019 seçimlerinde BBP Eskil Belediye Başkan adayı olan Süleyman Altan oldu.  İki Süleyman Altan’ın samimi bir ortamda geçen buluşması güzel bir sohbet ortamı oluşturdu.

Altan, Dernek yönetiminin Konya’da Aksaray’a bizleri ziyaret etmesi beni gururlandırdı. Derneğimiz Adaylığım döneminde şahsımı Eskililer Gecesine davet etti.  Bizde davete icap ederek geceye katıldık. Bugün bizi ziyarete gelmişler kendilerine teşekkür ediyorum.

Eskilder Başkanı Altan ise bizim dernek yönetimi olarak işlerimizden vakit buldukça ziyaretlerimiz devam edecek Süleyman kardeşimizde Eskilimize bir şeyler yapma gayreti içerisinde olan bir arkadaşımız bu kapsamda kendisini ziyaret ettik. Bizlere gösterdiği misafirperverlik için kendisine teşekkür ediyoruz.

Dernek Yönetim Kurulu üyesi Yaşar Başpınar ise Süleyman Altan’ın sahibi olduğu Kırmızı Beyaz firmasına Derneğin saatini hediye etti.

2018 2019 EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ BURSLARI HAKKINDA DUYURU

1 Ekim Pazartesi Günü Başlayıp, 31 Ekim Perşembe günü mesai saati bitimine kadar burs başvurusu yapmış, SMS ile bilgilendirilen öğrencilerimizin kesin kayıt hakkı kazanabilmesi için aşağıda belirtilen belgeleri en geç 18.01.2018 mesai bitimine kadar derneğimize posta, kargo yada elden ulaştırması gerekmektedir. Posta ve kargoya bağlı gecikmelerden dolayı oluşabilecek hak kayıpları sorumluluğu öğrenciye aittir. Bu tarihe kadar derneğimize ilgili belgelerin ulaştırılmaması sorumluluğu da öğrenciye aittir. Ayrıca SMS ile mesaj gönderilmesine karşın telefon sorunlarına bağlı mesajın alınamaması halinde derneğimiz sorumlu olmayacaktır.

Yapılacak başvurular derneğimiz yönetim kurulu ve Eğitim Komisyonu tarafından belgelerin usulüne uygunluğu ve bilgilerin doğruluğu esasına göre incelenerek başvurusunda engel teşkil etmeyen öğrencilerimiz şubat ayından başlamak üzere her ayın  1-15 arasında 5 ay süre ile aylık 100 TL’den toplam 500 TL burs verilecektir.

İSTENİLEN BELGELER

1. Eskil nüfusuna kayıtlı olduğunu gösterir belge. (Nüfus cüzdanı fotokopisi, Nüfus Kayıt Örneği vb.)
    2. 2019 yılı Ocak ayı tarihli Öğrenci Belgesi(E devlet üzerinden alınan barkodlu çıktı veya okul idaresinden onaylı olmalıdır.)
    3. 2019 yılına ait e-devlet üzerinden alınacak SGK Tescil belgesi veya hizmet dökümü belgesi
    4. Burs Başvuru Formu aslı. (Form başvuruda belirtilen bilgilere uygun olmalıdır. Öğrenci tarafından imzalı olmalıdır. İmzasız sunulan belgeler geçersiz kabul edileceği için burs verilmemesine neden olabilecektir.)
    5. Öğrencinin kendisine ait banka hesap bilgileri. (IBAN yazılı belge) (Belge banka çıktısı şeklinde sunulmalıdır. Banka çıktısı şeklinde sunulmaması halinde doğabilecek hatalardan öğrenci sorumlu olacaktır.
    6. Resmi kurumlardan alınmış Güncel Ailenin Gelir Durumunu gösteren Belge:
      • Anne ve Baba çalışan ise maaş bordrosu,
      • Anne ve Baba Emekli ise e-devlet üzerinden alınacak maaş durumunu gösteren belge
      • Anne ve Baba Serbest çalışan ise Kaymakamlık sosyal yardımlaşmadan gelir durumunu gösteren belge
      • Anne ve Baba Çiftçi ise yada çiftçi emeklisi ise ilçe tarımdan ÇKS belgesi
      • Anne ve Baba İşletme sahibi ise 2017 gelir vergisi beyan namesi,

Belgelerin gerçeği yansıtmamasına bağlı hukuki sorumluluklar öğrenciye ait olup derneğimiz oluşabilecek zararlardan dolayı kanuni yollara başvurma hakkına sahiptir.

Eskil Kültür Eğitim ve Dayanışma Derneği

Aziziye Mahallesi Aziziye Caddesi (Fenni fırın kavşağı yanı) Şahin İş Merkezi 3/204 Karatay/KONYA

TEL: 0332 350 86 88

Web Sayfalarımız : http://www. eskilder.org.tr http://www. eskilder.org